FAQ

Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvor sendes varerne fra?

Alle varer sendes fra Århus, Danmark, og ankommer 2-5 dage efter ordren er afgivet

Hvordan er kvaliteten?
Varerne kommer fra hele verdenen. Når de ankommer til Danmark, gennemgår de et kvalitetsscheck, før de sættes til salg i butikken for at sikre, at varen lever op til Cosplay Loots standarder.

Har I en paryk der passer til XX karakter?
Vi har kun de parykker, der er vist på siden, men ønsker du en speciel paryk, kan du sende et billede til os via kontaktformularen, og vi vil forsøge at se, om det er noget, vi kan skaffe. Bemærk, at der kan gå op til 30 dage for at skaffe en special-paryk.

Hvor sender I varer til?
Vi sender varer indenfor hele Danmark.

Hvordan sendes varerne?
Vi tilbyder flere typer forsendelse. Her en oversigt:

  • A-brev: Bestillinger sendes som brev, dvs. uden pakkenummer, og leveres til modtager indenfor 1 dag fra afsendelse.
  • B-brev: Bestillinger sendes som brev, dvs. uden pakkenummer, og leveres til modtager indenfor 4 dage fra afsendelse – billigere end A-brev.
  • Pakke uden omdeling: Bestillinger sendes som pakker med pakkenummer og leveres på nærmeste posthus, som regel første hverdag efter afsendelse.
  • Pakke med omdeling: Bestillinger sendes som pakker med pakkenummer og leveres hos køber, som regel første hverdag efter afsendelse.

Hvad er parykkerne lavet af?
Parykkerne er lavet af et materiale, der hedder Kanekalon, også kendt som japansk silke. Det er et stærkt materiale, der kan klare temperaturer op til 80°C uden at smelte. Det kan derfor styles med fladejern og krøllejern, der kan indstilles til temperaturer under 80 grader.